Varaa ensin itsellesi mieluisin hotelli Tallinnasta

Booking.com
Halpa hotellimatka Tallinnaan

Nappaa äkkilähtö hotellin kanssa Tallinnaan

Lähde edullisesti jo tällä viikolla Tallinnaan. Varaa itsellesi edullinen hotellimatka Tallinnaa jopa uskomattoman edullisesti vain 44€ / henkilö, jossa risteily sisältyy hintaan. Älä siis aikailee vaan varaa heti haluamasi hotellimatka.

Hotelli + risteily

Pelkkä hotelli

Tahdotko jonkun tietyn mittaisen valmiin hotellimatkan Tallinnaan, katso sitten vaihtoehtosi alapuolelta

Hotellimatka Tallinnaan on helppoa lomailua

Hotellimatka on mahtava tilaisuus vierailla 1 – 3 päivää Tallinnassa ja saada parempi kuva tästä keskiaikaisesta kaupungista. Tyypillinen hotellimatka sisältää risteilyn sekä 1 – 3 yötä Tallinnassa valitsemassasi hotellissa. Tallinnan hotelli tarjonta on erittäin laaja ja tasokas, joten tulet varmasti löytämään sinua tyydyttävän hotellin sinua tyydyttävään hintaan. Hotellimatka on helppo tehdä viikonloppuna tai viikolla, sillä Tallinnaan pääset risteilemällä joka päivä. Valitse siis yläpuolelta sinua eniten miellyttävä hotellimatka ja vietä ikimuistoset päivät Tallinnassa.

Varmista itsellesi halpa hotellimatka Tallinnaan

Hotellimatka Tallinnaan antaa sinulle mahdollisuuden tutustua paremmin tähän kaupunkiin. Tallinna on täynnä tekemistä sekä erilaisia hemmotteluja, joten tekemistä Tallinnassa riittää useammaksi päiväksi. Tästä syystä hotellimatka on erittäin hyvä vaihtoehto, mikäli siihen vain on aikaa. Tallinasta löytyy hotelleja erittäin laajalla säteellä ja niiden taso on korkea hintaan nähden. Alapuolelta löydät kaikki parhaat hotellimatkat Tallinnaan kätevästi listattuna yhdelle sivulle. Vertaa niistä sinulle edullisin ja paras vaihtoehto.

Vietä ikumuistoinen hotellimatka Tallinnassa yhden yön yöpymisellä hotellissa. Viettämällä yhden yön Tallinnassa pystyt tutustumaan esimerkiksi Tallinnan viehättävää vanhaan kaupunkiin. Voit itse valita mieleisen hotellin sekä haluamasi laivan aikataulun hotellimatkallasi. Tarkista alapuolelta suosittelemamme vaihtoehdot. joilla hotellimatka Tallinnaan onnistuu varmasti ja huolettomasti.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 52€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Katso alapuolelta halvat hotellimatkat Tallinnaan kahdeksi yöksi. Kaksi yötä Tallinnassa auttaa sinua muodostamaan jo hyvin erilaisen kuvan Tallinnasta kuin muutaman tunnin pikapyrähdys risteilyltä Tallinnaan. Kuten 1 yön hotellimatkassa, niin myös tässä voit itse valita mieleisesi hotellin sekä haluamasi laivareitin Tallinnaan. Valitse alapuolelta sinulle paras hotellimatka.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Voit myös tehdä 3 yön hotellimatkan Tallinnaan. 3 yötä ja 4 päivää antaa sinulle todella monipuolisen kuvan Tallinnasta ja voit ajan kanssa nauttia sen kaikista hienouksista. Syö hienoissa ravintoloissa tai nauti hemmotteluhoidoista. Sinä päätät miten Tallinnan matkasi kulutat. Myös tämä hotellimatka pitää sisällää halumasi reittimatkat Tallinnaan sekä haluamasi hotellin. Valitse alapuolelta sinua miellyttävä hotellimatka.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 108€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 98€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 yö laivalla 1 yö Tallinnassa

Yhdistä risteily ja hotellimatka viettämällä 1. yö laivalla ja toisen yön vietät valitsemasi hotellissa Tallinnassa. Näin säästät yhden yön hotellimaksut nukkumalla 1 yön laivassa ja heräämällä aamulla viettämään kokonainen päivä Tallinnassa. Näin sinulla on rutkasti aikaa Tallinnassa ja voit myös nauttia yhden yön laivan palveluista. Valitse alapuolelta sinulle parhaiten sopiva matka.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 39€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 29€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 yö laivalla 2 yötä Tallinnassa

Aloita hotellimatkasi risteilemällä ja yöpymällä 1 yö laivassa. Seuraavat kaksi yötä vietät valitsemassasi hotellissa Tallinnassa. Olet siis matkalla yhteensä 3 yötä ja sinulle jää paljon aikaa tutustua kaikkeen Tallinnan tarjontaan. Tämä vaihtehto on myöskin huomattavasti edullisempi kuin nukkua 3 yötä hotellissa Tallinnassa. Varaa alapuolleta sinua miellyttävä hotellimatka + risteily.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 64€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 51€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

1 yö laivalla 3 yötä Tallinnassa

Ota reilu irtiotto arjesta ensin risteilemellä Tallinnaan ja nukkumalla yksi yö laivalla. Aamulla heräät ja astut suoraan laivasta ulos Tallinnaan, jossa tulet viettämään vielä 3 yötä lisää valitsemassasi hotellissa. Olet siis reissussa 4 yötä ja säästät rahaa muihin aktiviteetteihin nukkumalla 1. yön laivassa. Valitse alapuolelta sinulle mieleisin risteily + hotellimatka ja vietä rentouttava Tallinnan loma.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 103€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Mikä hotellimatka minun tulisi valita?

Kuten yläpuolelta huomasit niin tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja tehdä hotellimatka Tallinnaan. Sinulle paras ratkaisu riippuu aivan sinun omista mieltymyksistäsi ja kuinka kauan aikaa haluat viettää Tallinnassa.

Tallinna on pieni kaupunki, mutta erilaista tekemistä esimerkiksi ravintoloiden, kylpylöiden sekä hemmotteluhoitojen merkeissä siellä piisaa. Lisäkis Viro on niin pieni maa, että Tallinnasta pääsee helposti liikkumaan eripuolelle viroa bussilla tai vuokraamalla auton.

Mikäli haluat säästää rahaa tehdessäsi hotellimatkan, niin suosittelemme sinua nukkumaan 1. yön laivassa. Tällä tavalla säästä lähes kokonaisen yön hinnan hotellissa ja voit käyttää nämä rahat Tallinnassa johonkin toiseen tarkoitukseen. Lisäksi mikäli vietät yhden yön laivassa, niin voit esimerkiksi nauttia kyseisen laivan kattavasta buffetista sekä muista palveluista mitä kyseisellä laivalla on tarjolla.

Mikäli taas laivalla yöpyminen ei kiinnosta ja haluat vain päästä mahdollisimman nopeasti nauttimaan Tallinnan tarjonnasta, niin valitse itsellesi tavallinen hotellimatka. Tällaisessa matkassa voit itse valita halaumasi aikataulun laivareiteille ja näin ollen viettää mahtavan loman Tallinnassa.

Molemmat vaihtoehdot ovat erinoimasia ja sinun tehdä valinta siltä tarkoitusperältä kumpi paremmin palvelee sinun matkantarkoitustasi.

Mikä hotelli kannattaa valita?

Tallinnassa on lukuisia eri hotelleja joiden väliltä tehdä valinta. Tarjontaa löytyy varmasti jokaisen mieltymykseen ja hintatasoon. Yhtä ainoaa hotellisuositusta emme voi antaa vaan sinun pitää itse miettiä mitä hotelliltasi haluat. Kannattaa ainakin tarkistaa hotellin sijainti sekä minkälaisia kommentteja hotelli on saannut.

Me tarjoamme myöskin lisätietoja suosikki hotelleistamme tällä sivustolla. Voit niistä katsoa tarkempaa tietoa siitä mikä hotelli saattaisi olla paras juuri sinun matkallesi. Pääsääntöisesti Tallinnan hotellit ovat kuitenkin erittäin laadukkaita ja hintatasoltaan alhaisia. Tallinnassa ei myöskään kannata viettää kokoaikaa hotellilla vaan lähteä tutustumaan myös itse viehättävään kaupunkiin. Näin ollen suosittelemme että et käytä liian paljon aikaa hotellin miettimiseen vaan valitset vain sen mikä parhaalta tuntuu.

Kannattaako 1.yö viettää laivalla?

Kuten jo aikaisemmin otimme kantaa tähän, niin 1 yön viettäminen laivalla riippuu aivan siitä mitä sinä itse Tallinnan matkaltasi haluat. Mikäli haluat säästää muutaman kympin ja sinua ei häiritse aikaisin herääminen 1. aamuna kannattaa ehdottomasti nukkua 1.yö laivalla. Mikäli sinulle on aivan sama muutaman kympin säästö ja haluat astua samantien laivalta ulos sen saapuessa Tallinnaan, niin kannattaa suosia tavallista hotellimatkaa Tallinnaan.

Kuten näet, niin molemmilla matkoilla on hyvä ja huonot puolensa, joten sinun tulee tehdä valinta niiden kannalta. Teetpä valinnan kuin valinnan, niin me olemme varmoja että tulet nauttimaan rutkasti valitsemastasi Tallinnan lomasta.

Hyvää Tallinnan matkaa!

Sinulla on nyt kaikki tarvittava tieto hotellimatkan varaamiseen Tallinnaan. Tee siis päätös ja varaa haluamasi matka. Toivottavasti tämä sivu oli sinulle avuksi parhaan matkan valitsemisessa ja toivomme että vierailet jatkossakin sivustollamme. Mikäli koit saamasi tiedon hyödylliseksi niin tykkää meistä myös Facebookissa!