Tallinnanmatka yhdeksi yöksi

Lähde hotellilomalle Tallinnaan yhdeksi yöksi. 1 yö on sopiva aika tutustua vaikka Tallinnan tunnettuun yöelämään tai syödä itsensä kylläiseksi Tallinnan upeissa ravintoloissa. Katso alapuolelta parhaat hinnat yhden yön reissuun Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 44€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 52€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 1 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Valitsemasi laivamatka Helsinki – Tallinna

1 yö valitsemassasi Hotellissa Tallinnassa

Aamiainen valitsemassa hotellissa

Valitsemasi laivamatka Tallinna – Helsinki

1 yö Tallinnassa – Mitä kannattaa tehdä?

Mikäli valitset 1 yön hotellimatkan, niin suosittelemme ehdottamasti hotellin valitsemista vanhankaupungin lähistöltä. Vanhakaupunki on Tallinnan ehdoton helmi ja jos sinulla on vain 1 yö Tallinnassa, niin suositellemme sinulle ehdottomasti Vanhaankaupunkiin tutustumista.

Aikaa Vanhassakaupungissa voi kuluttaa usealla tavalla, mutta usein moni löytää itsensä vain haahuilemasta sen kapeilta kaduilta. Vanhakaupunki on täynnä ravintoloita ja pubeja kuin suoraan keskiajalta ja näissä vierailemalla saa helposti kulutettua koko päivän. Lisäks Vanhastakaupungista löytyy useita erilaisia kirkkoja sekä museoita jokaiseen makuun. Mikäli siis vain mahdollista, niin valitse hotelli 1 yön hotellimatkallesi mahdollisimman läheltä Vanhaakaupunkia.

[vc_images_carousel images=”117,115,116″ img_size=”full” onclick=”link_no”]

Kävellessäsi Vanhassakaupungissa muista myös kiivetä kukkulalle vanhaan Toompean kaupunginosaan, josta aukeaa upea näköala Tallinna yli. Kuten jo aikaisemmin mainitsimme niin pakollinen kohde 1 yön hotellilomalle on myöskin vierailla, jossain paikallisessa ravintolassa sekä keskiaikaisessa pubissa. Tallinna on täynnä erittäin korkealle luokiteltuja ravintoloita, joiden hintataso ei kuitenkaan päätä huimaa. Nauti siis Tallinnan tarjomasta herkullisesta ruokatarjonnasta.

Kaikenkaikkiaan Tallinna ei ole kovin iso kaupunki, mutta tekemistä siellä riittää kyllä vaikka useammaksi kuukaudeksi. Tästä syystä kannattaakin etukäteen miettiä mikä juuri sinua kiinnostaa eniten Tallinnassa. Meidän suosituksemme on tutustua Vanhaankaupunkiin, mikäli se ei vielä ole täysin tuttu. Meillä kaikilla on kuitenkin omat kiinnostuksenkohteemme, joten mitään yhtä ainoaa vinkkiä 1 yön viettämiseen Tallinnassa ei ole. Joku saattaa haluaa viettää sen Virukeskuksessa shoppailessa tai vain rauhallisesti hotellissa löhöilessä.

Voimme kuitekin yhtenä aktiviteettina suositella tutustumista Viru-hotellissa järjesttävään KGB- kierrokseen, jossa päästään tutustumaan Viru-hotellin salaiseen kerrokseen. Kyseessä on hotellin ylin kerros, joten myös sieltä aukeaa erittäin upea näköala Tallinnan kaupungin ylle.

Näin ollen tärkein asia 1 yön hotelliloman miettimisessä on miettiä hyvä hotellin sijainti. Hyvä sijainti riippuu siitä, mitä Tallinnassa haluat tehdä. Talllinnassa on kuitenkin helppo liikkua taksilla, kävellen sekä julkisilla, joten hieman syrjäisempi sijaintikaan ei ole maailmanloppu. 1 yön hotelllilomassa on kuitenkin hyvä säästää kaikki mahdollinen aika, sillä 1 yö Tallinnasssa menee taatusti nopeasti. Mikälit aloit miettimään, että 1 yö Tallinnassa ei ehkä olekkaan sinulle riittävästi, niin tarkista myös meidän 2 yötä Tallinnassa hotellimatka tarjous.

Toivottavasti sinun on nyt helpompi tehdä päätös halumastasi hotellimatkastasi ja toivottavasti tästä sivusta on ollut sinulle apua. Me toivotamme sinulle oikein mahtavaa hotellimatkaa Tallinnaan ja toivottavasti löydät sivustollemme jatkossakin.

Hotellimatka 1 yö tarjous!

Vain 44€ / henkilö

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Valitse itsellesi hotelli kymmenien eri vaihtoehtojen joukosta

Kuljetukset satamaan ympäri Suomen

Tallinnassa sinua odottaa erittäin laajat shoppailumahdollisuudet

Tutustu Tallinnan loistaviin ravintoloihin, joista löytyy valinnanvaraa aivan kaikille.

Pääset Talllinnaan viikon jokaisena päivänä laivalla