Lähde hotellimatkalle Tallinnaan

Lähde hotellilomalle Tallinnaan kahdeksi yöksi. 2 yötä on sopiva aika tutustua vaikka Tallinnan tunnettuun yöelämään tai syödä itsensä kylläiseksi Tallinnan upeissa ravintoloissa. Katso alapuolelta parhaat hinnat kahden yön reissuun Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 69€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 2 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Valitsemasi laivamatka Helsinki – Tallinna

2 yötä valitsemassasi Hotellissa Tallinnassa

Aamiainen kahtena aamuna valitsemassasi hotellissa

Valitsemasi laivamatka Tallinna – Helsinki

2 yötä Tallinnassa – Mitä kannattaa tehdä?

2 yötä Tallinnassa vierähtää varmasti nopeasti. Kannattaa siis etukäteen hieman suunnitella, mitä Tallinnassa oikein haluaa tehdä. Tallinnan ehdottomia kohokohtia on ehdottomasti sen vanhakaupunki. Vanhakaupunkin on melko pieni, mutta siitä huolimatta moni turisti on onnistunut hukkaamaan itsensä sen pienille ja kapeille kujille. Vanhanakaupungin hienous piileekiin siinä, että siellä saa kulutettua aikaa ilman ongelmia vain tallustelemalla näitä pieniä ja kapeita kujia. Näiden kujien varrelta löytyy toinen toistaan upeampia ravintoloita sekä kuppiloita. Nälkää tai janoa ei Tallinnassa normaalisti joudu potemaan.

Vanhassa kaupungissa kannattaa myöskin kiivetä ylös kukkulalle, josta avautuu mahtava näköala koko Tallinnan ylle. Kukkulan päältä löytyy myös kirkkoa sekä museota, jossa vierailla. Myös alakaupungissa on paljon vierailemisen arvoisia kirkkoja sekä museoita. Lisäksi Raatinhuoneentorilta löytyy Euroopan vanhin apteekki, jossa ehdottomasti kannattaa käydä vierailemassa. Kaiken kaikkiaan vanhastakaupungista löytyy niin paljon erilaista näkemistä sekä kokemista, että 2 yön hotellimatkan saa kulutettua jo pelkästään siellä. Tästä syystä suosittelemme varamaan sellaisen hotellin, jonka sijainti on melko lähellä halumianne aktiviteetteja.

[vc_images_carousel images=”117,115,116″ img_size=”full” onclick=”link_no”]

Vaikka vanhakaupunki on ehdottomasti Tallinnan tunnelmallisin kaupunginosa, niin Tallinna ei rajoitu pelkästään vanhaankaupunkiin. Uudemmasta Tallinnan osasta löytyy myös monille mieluisa ostoskeskus Virukeskus, josta löytyy vaatetta ja muuta shoppailtavaa vaikka koko päiväksi. Vierestä löytyy myöskin kuuluisa Viru-hotelli, jossa voi tehdä vaikka ohjatun KGB- kierroksen hotellin salaiseen kerrokseen.

Uudesta Tallinnan osasta löytyy myöskin paljon kaikenlaista hemmotteluhoitoa, joita voidaan pitää melko edullisina. Mikäli siis tavoitteenasi on rentoutua loman aikanasi, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Tallinnan tarjoamiin hemmottelumahdollisuuksiin.

Kun puhutaan Tallinnasta puhutaan, niin ei myöskään voida unohtaa sen tasokkaita ravintoloita. Tallinnasta saa kansainvälisestikin erittäin tasokasta ruokaa ja ruokatarjonnasta löytyy keittiöitä ympäri maailman. Lisäksi ulkona syöminen on melko edullista näin suomalaiselle.

2 yön hotelliloman voikin siis viettää monella tavalla ja lopulta se on sinusta kiinni, mikä eniten Tallinnassa kiinnostaa. Mikäli vanhakaupunki ei kuitenkaan ole tuttu, nii suosittelemme ehdottomasti siihen tutustumista. Lisäksi vanhankaupungin ympäristöstä löytyy erittäin mielenkiintoisia museoita, jos Tallinnan ja Viron historia kiinnostaa. Myös ostoksille vanhastakaupungista pääsee nopeasti, sillä Virukeskus sijaitsee vain noin 1km päästä Raatihuoneentorista. Tallinnassa liikkuminen onkin erittäin helppoa, sillä etäisyydet eivät missään vaiheessa nouse kovinkaan suuriksi. Suosittelemmekin mahdollisuuksien mukaan kävellen liikkumista Tallinnassa, sillä et koskaan tiedä mitä Tallinnan kapeat kujat tuovatkaan eteesi.

Kahden yön hotellimatka on varmasti yksi suosituimmista matkoista Tallinnaan, sillä se on rentouttava ja edullinen tapa viettää viikonloppua. Mikäli kuitenkin sinulla ei ole aikaa viettää kahta yötä Tallinnassa tai vaihtoehtoisesti haluat viettää siellä yhden extra yön, niin katso myös 1 yön hotellimatka Tallinnaan sekä 3 yön hotellimatka Tallinnaan.

Me voimme taata sinulle, että Tallinnasta kyllä löytyy tekemistä yli kolmeksikin yöksi. Siitä huolimatta yksikin yö Tallinnassa on paljon parempi kuin ei yhtään yötä. Tee siis nyt matkasuunnitelmasi ja varaa itsellesi ikimuistoinen matka Tallinnaan. Tämän sivuston avulla löydät matkan kuin matkan Tallinnaan ja me toivomme pystyvämme auttamaan sinua niin paljon kuin mahdollista tämän matkan parhaassa mahdollisessa toteutuksessa,

Näin me toivotammekin sinulle oikein rentouttavaa hotellimatkaa Tallinnaan ja toivottavasti tulet jatkossakin käyttämään sivustoamme parhaan Tallinnan matkan metsästykseen.

Hotellimatka 2 yötä tarjous!

Vain 69€ / henkilö

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Voit valita hotellin kymmenien eri hotellien joukosta!

Bussikuljetus satamaan ympäri Suomen

Tallinna on täynnä shoppailumahdollisuuksia kaikkien mieleen!

Tallinnan kuuluisat ravintolat ovat saanneet lukemattomia kunnianosoituksia!

Laivalla voit matkustaa Tallinnaan viikon jokaisena päivänä!