3 yön hotellimatka Tallinnaan

Nauti 3 yötä Tallinnassa nappaamalla alapuolelta paras hotellimatka 3 yöksi Tallinnaan. Tallinna on ehdottomasti parhaimmillaan, kun sinulla on enemmänkin aikaa tutustua kaupunkiin. Tästä syystä suosittellemme sinua mahdollisuuksien mukaan viettämään ikimuistoiset 3 yötä Tallinnassa. Alapuolelta löydät meidän suositukset huolettomaan hotellimatkaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen 108€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!
Hinta alkaen 98€/henkilö ( riippuen valitusta hotellista )Varaa tästä!

Kaikkiin 1 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Valitsemasi laivamatka Helsinki – Tallinna

3 yötä valitsemassasi Hotellissa Tallinnassa

Aamiainen kolmena aamuna valitsemassasi hotellissa

Valitsemasi laivamatka Tallinna – Helsinki

Mitä Tallinnassa kannattaa tehdä kolmessa yössä?

Kolmen yön hotelimatka Tallinnaan antaa sinulle paljon erilaisia mahdollisuuksia lomasi viettoon. Tallinnassa riittää paljon tekemistä ja tekemisenpuutetta ei näin ollen ole kolmessakaan yössä. Ehdoton vierailupaikka on tottakai Tallinnan vanhakaupunki, jolle moni suomalainen on menettänyt sydämmensä. Vanhakaupunki on täynnä ihania pieniä kahviloita, kuppiloita sekä ravintoloita. Sinun tulee ainoastaan etsitä ne parhaat vanhankaupungin kapeilta ja pieniltä kaduilta. Vanhassakaupungissa saakin helposti kulutettua päivän jos toisenkin pelkästään haahulemalla siellä ympäriinsä. Muutaman päivän lisää saa kulutettua tutustumalla vanhankaupungin museoihin sekä kirkkoihin. Lisäksi ainakin yhtenä päivänä tulee kiivetä vanhankaupungin kukkulalle, josta saa otetttua upeita kuvia Tallinnan kaupingin avartuessa takana.

Myös vanhankaupungin ulkopuolelta löytyy paljon tekemistä ja näkemistä. Uudemmasta Tallinna osasta löytyy ostoskeskuksia, joissa normaalisti pystyy tekemään ostoksia pajon Suomen hintatasoa edullisemmin. Lisäksi Tallinna on täynnä kylpylöitä sekä hemmotteluun keskittyneitä palveluita. Näiden avulla voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan esimerkiksi niskahieronnasta. Kaiken kaikkiaan Tallinasta löytyy tekemistä ihan kaikein ikäisille ja kaiken mielisille ihimisille.

[vc_images_carousel images=”117,115,116″ img_size=”full” onclick=”link_no”]

Kolmen yön hotellilomalla voi myöskin harkita vierailemista esimerkiki Tallinna TV-tornissa, josta avautuu upea näkymä jokapuolella Suomenlahtea sekä Viroa. Kovin pitkälle Tallinasta ei kuitenkaan kannata välttämättä 3 yön aikana lähte, vaikka Virossa etäisyydet ovatkin lyhyitä lähes paikkaan kuin paikkaan.

Tallinna on kuitekin erittäin monipuolinen sekä edullinen kaupunki, joten me suosittelemme että tutustut sen kaikkiin puoliin 3 yön hotellimatkan aikanasi. Syö ruokia joita et ennen ole maistanut, hemmottele itseäsi erilaisilla hoidoilla, nauti edullisista alkoholin hinnoista, tutustu moniin mielenkiinstoisiin museoihin sekä Viron ja Tallinnan mielenkiintoiseen historiaan tai tee aivan mitä itse haluat. Tallinnassa mahdollisuudet ovat erittäin laajat ja sieltä löytyy niin kulttuuria kuin viihdettäkin.

Tallinnaan kannattaa aina tutustua uudestaan ja uudestaan avarin mielin ja näin sieltä löytää aina jotain uutta. Tämän vuoksi olemmekin erittäin ilosia puolestasi, että olet päätynyt valitsemaan 3 yön hotellimatkan Tallinnaan. Tarjonnastamme löytyy myös 1 yön hotellimatka sekä 2 yön hotellimatka Tallinnaan, muuta yötä on ehdottomasti parempi valinta kun haluat todella ottaa kaiken irti Tallinnasta.

Hotellimatkassa voit itse valita hotellin monien eri vaihtoehtojen joukosta. Tallinnasta löytyykin monia hyviä vaihtoehtoja yöpymiseen ja lähinnä kannattaakin hieman miettiä oman hotellin sijaintia. Ota hotelli sellaiselta sijainnilta, joka on lähellä haluamiasi kohteita Tallinnassa. Tallinna on kuitenkin melko pieni kaupunki ja siellä liikkuminen on helppoa sekä edullista. Tästä syystä, jos löydät unelmahotellisi hieman kauempaa keskustaa niin tarkista vain minkälaiset liikenneyhteydet sieltä on haluamiisi paikkoihin.

3 yön hotellimatkan aikana voi myöskin joskus miettiä auton vuokraamista ja tällä tavalla tutustua myös hieman kaukaisempiin kohteisiin. Tätä kuitenkin suositellemme vain siinä tapauksessa, että Tallinna alkaa tuntua jo vähän liiankin tutulta matkakohteelta sinulle.

Tallinna on loistava paikka viettää 3 yötä hotellissa, joten olemme varmoja että reissustasi tulee ikimuistoinen. Älä siis enään aikaile, vaan siirry varaamaan itsellesi edullinen hotellimatka Tallinnaan tämän sivun ylälaidasta. Toivottavasti onnistuimme johdattelemaan sinut oikean hotellimatkan jäljille ja nautit lomastasi täysin sieluin. Mikäli jatkossakin haluat matkustaa edullisesti Tallinnaan, niin tykkää meistä Facebookissa ja pysyt ajantasalla uusista tarjouksista Tallinnaan.

Hotellimatka 3 yötä tarjous!

Vain 98€ / henkilö

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Valitse itsellesi paras hotelli lukuisista vaihtoehdoista!

Voit ottaa bussikuljetuksen satamaan ympäri Suomen!

Tallinnassa tyydytät varmasti omat shoppailu halusi!

Tallinna on täynnä toinen toistaan herkullisempia ja tasokkaampia ravintoiloita!

Tallinnaan voit matkustaa viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden!