Halpa hotellimatka Tallinnaan

Varaa hotelli Tallinnasta

Valitse alapuolelta matkatoimisto ja pääset vertaamaan sinulle sopivimman Hotellin Tallinnasta. Booking sekä Trivago vertailevat sinulle parhaan hotellin satojen eri vaihtoehtojen joukosta!

MatkatoimistoHinnatVaraa hotelli
Alkaen 25€ / yöVaraa tästä!
Alkaen 25€ / yöVaraa tästä!

Top 10 Tallinnan hotellit

Tallinna on täynnä toinen toistaan hienompia baareja, kahviloita sekä ravintoloita joissa voi viettää usean mukavan hetken. Jokaisen meistä tulee kuitenkin myös nukkua ja hyvähotelli onkin monesti tärkeässä osassa onnistunutta lomaa. Tallinnasta, kuten mistä tahansa kaupungista löytyy perinteisesti suurien ketjujen hotellit, joista monet ovatkin hyviä hotelleja. Me haluamme kuitenkin tällä sivulla tarjota sinulle 10 erilaista ja omaperäisempää vaihtoehtoa Tallinnassa yöpymiseen. Mikäli et tällä kertaa halua nukkua Sokos Hotellissa tai muiden isojen ketjujen hotelleissa, niin tarkista alapuolelta itsellesi erittäin persoonallinen hotelli onnistuneeseen Tallinnan lomaan.

Hotel St Petersbourg

Hotel St Petersbourg

Tämä Venäläistyylinen hotelli isännöi kahta loistavaa ravintolaa aivan Vanhankaupungin ytimessä. Sen inspiroiva tyyli luo sille aivan omanlaisensa luksusta hohtavan tunnelman. Sen huoneet sekä sviitit yhdistelevät sisustuksessaan keinoturkista sekä upeita puisia lattioita. Lisäksi huoneiden varustuksiin kuuluu tottakai modernit televisiot, kahvin- sekä teekeittimet, langattoman netin sekä monia muita hienouksia. Lisäksi kaikkien huoneiden hintoihin kuuluu veloitukseton aamusauna. Kaiken tämän toteutuksessa on muistettu kunnioittaa entisten rikkaiden venäläisten kauppiaiden perintöä, jotka Tallinnasta kiinnostuneina vaikuttivat paljon sen ulkoasuun.

Hinta: Keskihintainen/Korkeahko

Suurimmat plussat: Loistavat ravintolat sekä aamusauna

Savoy Boutique Hotel

Savoy Boutique Hotel

Tallinnan Savoy Boutique Hotellilla ei ole nimestään huolimatta mitään tekemistä Lontoossa sijaitsevan kuuluisan kaimansa kanssa, mutta se on siitä huolimatta ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Hotellilla on ainoastaan 44 huonetta, mutta ne sisältävät ainutlaatuisen taiteellisen sekä elegantin sisustuksen. Hotellin pieni koko luo sille myös aivan omanlaatuisen intiimin tunnelman. Tämä hotelli on myöskin saanut erityistä tunnustusta, sillä vuonna 2013 sekä 2014 World Travel Awards valitsi sen Viron parhaaksi ”putiikkihotelliksi”. Hotelli on siis todellakin vierailemisen arvoinen jokaiselle Tallinnaan matkustavalle. Hotellin jokainen osa on huippulaatua, alkaen Italian valmistetuista huonekaluista jatkuen hotellin historiallisiin yksityiskohtiin sekä moderneihin mukavuuksiin. Hotellilla on myöskin oma tasokas ravintola, jossa sen vierailijat voivat nauttia herkullisia virolaisia ruokalajeja.

Hinta: Keskihintainen/Korkeahko

Suurimmat plussat: Loistava sijainti sekä ainutlaatuinen tunnelma

Telegraaf hotellit

Telegraaf

Tämä Vanhassakaupungissa sijaitseva entinen Viron lennättimen puhelinkeskus toimii nyt upeana hotellina, jota voidaankin pitää yhtenä kaupungin upeimmista. Hotellissa on säilynyt sen historiasta kauniita marmorilattiat sekä isot ja tilavat huoneet. Huonekalut sekä sisustus ovat täynnä historiallisia tuulia ja sänkynäsi saattaakin toimia upea nelipylväinen vanhanajan tyylinen sänky. Hotelli sijainti on loistavasti Vanhassakaupungissa vain kivenheiton päässä Tallinnan suosituimmista nähtävyyksistä. Mikäli olet myöskin kiinnostunut tasokkaasta ruuasta, niin hotellin ravintola Tchaikovsky ei varmasti tule pettämään sinua.

Hinta: Korkea

Suurimmat plussat: Upea sisustus sekä loistava ravintola

Schlossle Hotelli

Schlossle Hotel

Tallinnan Vanhassakaupungissa sijaitsevat kolme keskiaikaista rakennusta ovat muuntuneet upeasti 5 tähden luksushotelliksi, joka on kuin luotu romanttiselle lomalle. Lukuisat julkkikset, poliitikot sekä jopa jotkut kuninkaalliset ovat valinneet tämän hotellin majapaikakseen Tallinnassa. Hotellin vanha sekä perinteinen sisustus luot sille aivan omanlaisen tunnelmansa ja hotellin loistava henkilökunta pitää huolta, että sinulla on varmasti kaikki mitä tarvitset. Hotellin pieni koko pitää huolta siitä, että sinua voidaan palvella aina kun palvelua vain tarvitset. Tämä hotelli on samassa omistuksessa kuin aiemmin mainittu Saint Petersbourg hotelli, joten vierailijat voivat olla varmoja että ovat hyvissä käsissä.

Hinta: Korkea

Suurimmat plussat: Keskiaikainen arkkitehtuuri ja ainutlaatuiset historialliset huonekalut

Hotelli Cru

Hotel Cru

Tämä hotelli on hieman edullisempi vaihtoehto kuin aikaisemmin tarkastelemamme hotellit. Tämä 4 tähden hotelli onkin pieni, mutta sitäkin hurmaavampi vanhassa kauppiaan asunnossa sijaitseva hotelli.  Sen tiiliseinät, puiset poikkipuut, antiikkiset huonekalut sekä kaikista parhaimpana suuret sängyt tekevät siitä aivan yhtä hyvän valinnan romanttiselle lomalle kuin Tallinna luksushotellitkin. Hotelli myöskin sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista suosituista Tallinnan nähtävyyksistä. Muita myös kokeilla tämän hotellin ravintolaa, sillä se tarjoaa erityisen herkullista ruokaa ja hotellin aamupala on yksi Tallinnan parhaista.

Hinta: Keskitasoa

Suurimmat plussat: Yksi parhaista aamupaloista Tallinnassa sekä hinta

Tallinna Bridgettine Convent

Bridgettine Convent

Hieman edullisempaa vaihtoehtoa etsiville Bridgettine Convent tarjoaa oivan yhdistelmän edullisia hintoja sekä omaperäistä majoitusta. Tämän vierastalon erikoisuus on se, että sitä pyörittävät nunnat! Tämä onkin erityisen hyvä majapaikka ryhmille, sillä yhdessä huoneessa voin yöpyä jopa 3 henkilöä. Kuten saattaa odottaa tämän tyyppiseltä majoitukselta, niin sen huoneet eivät sisällä mitään erityisiä hienouksia mutta ovat sitä vastoin toimivia kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä vierastalo sijaitsee erittäin lähellä Pirita Beachia, joka on Tallinnan suurin ranta ja näin ollen tämä onkin loistava majapaikka erityisesti kesäisin. Majatalo sijaitsee hieman sivummassa keskustasta, mutta sinne on helppo saapua bussilla. Majatalon hinta sisältää myöskin aamupalan.

Hinta: Edullinen

Suurimmat plussat: Moderni rakennus sekä rannan läheinen sijainti

Merchant House Hotel Tallinna

Merchant House Hotel

Monet rakennukset Tallinnassa ovat keskiaikaisia, mutta tämä hotelli vie keskiaika- sekä renessanssi-teeman aivan uudelle tasolle. Tällä vanhalla kauppiaan talolla ei ole ainoastaan upea ulkosivu, mutta myöskin puiset poikkipuut, käsinmaalatut freskot, ihastuttavat keskiajan takat, kiviseinät sekä vanhanaikaiset puiset huonekalut. Kaikki tämä luo hotellille aivan ihanan romanttisen tunnelman ja näin ollen se onkin ideallinen vaihtoehto ei ainoastaan pariskunnille, mutta myös perheille tai yksinmatkustaville.  Hotellin kaikki 37 huonetta sisältävät Internet-yhteyden sekä vapaan pääsyyn saunaan ja aamupalalle.

Hinta: Keskitaso /korkea

Suurimmat plussat: Aivan ainutlaatuiset yksityiskohdat hotellin sisustuksessa

Three Sisters hotelli Tallinna

Three Sisters

Tämä 23 huoneinen hotelli on aivan ainutlaatuinen sen suhteen, että sen jokainen huone sisältää ainutlaatuisen sisustuksen sekä huonekalut. Näin ollen jokainen vierailu tähän hotelliin saattaa olla aivan erialinen kuin edellinen kerta. Hotellin mutkitteleva verkosto erilaisia kammareita, portaita, parvekkeita sekä galleria luovat sille erittäin omaperäisen tunnelman jopa keskiaikaisessa Tallinnassa. Hotellin ravintola Bordoo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ruokia sekä erittäin laajan viinilistan. Myös ravintolalla on aivan omanlaisensa sisustuksena käsinmaalatulla katollaan sekä isoilla ikkunoillaan.

Hinta: Korkea

Parhaat plussat: Upea sisustus sekä hotellin loistava ravintola

von Stackelberg Hotel Tallinn

Von Stackelberg Hotel Tallinn

Tämä lähellä Vanhaakaupunkia sijaitseva 1800-luvulta peräisin oleva rakennus oli aikaisemmin Saksalais-Balttisen paroni Stackelbergin omaisuutta. Nyt se toimii kuitenkin hotellina, joka on täynnä suurta arkkitehtuuria sekä modernia minimalismia. Elegantisti suunnitelluilla huoneilla on kaikki nykyajan mukavuudet alkaen Internetistä ja päätyen rentouttavaan lattialämmitykseen. Osasta huoneista löytyy myös poreamme ja hotellin tiloista löytyy uima-allas sekä sauna. Hotellin yleinen sisustus kunnioittaa historiaa mäntylattioineen, tiiliseinineen sekä upeineen huonekaluineen.

Hinta: keskitasoinen / korkea

Isoimmat plussat: Mahtava ravintola sekä kesäinen sisäpiha

TAANILINNA HOTEL

Taanilinna Hotel

Tämä hotelli sijaitsee idyllisesti Tallinnan Vanhankaupungin rauhallisemmassa osassa ja on pieni keskiajan-tyylinen hotelli, joka ihastuttaa kivisine seinineen, puisine poikkipuineen sekä mahtavalla kesäterassillaan. Kaikki huoneet ovat varustettu puisilla lattioilla sekä eleganteilla puisilla huonekaluilla sekä myös nykyajan mukavuuksilla kuten TV, Internet sekä lattialämmitys kylpyhuoneessa. Hotellin hintaan sisältyy myös maittava aamupala. Hotellin kalleimmat huoneet tarjoavat extra luksusta suurine sänkyineen sekä sohvineen.

Hinta: Edullinen / keskitasoa

Isoimmat plussat: Upeat huonekalut sekä erittäin siedettävä hinta

Löysitkö itsellesi mieleisen hotellin?

Mikäli vastaus on ei, niin kannattaa myös tarkistaa edulliset hotellimatkat Tallinnaan. Kyseisiin matkoihin sisältyy laivamatkat Tallinnaan sekä valitsemasi hotelli monien eri vaihtoehtojen joukosta.

Mikäli taasen löysit jo itsellesi mieluisen hotellin, mutta sinulla ei ole vielä matkoja Tallinnaan niin varmaa meidän sivustomme avulla myös edullinen Tallinnan matka.