Kylpylälomat Tallinna

Kylpyläloma Tallinnassa on varmasti yksi helpoimpia tapoja hakea rentoutumista arjen stressiin. Tallinna on täynnä upeita kylpylöitä ja ne ovat Suomen hintatasoon tottuneille suomalaisille erittäin edullisia. Kylpyläloma toimii niin perheen, kaverien kuin oman rakkaan kanssa. Kylpylöitä Tallinnasta löytyy niin paljon, että niiden joukosta löydät varmasti oman suosikki kylpyläsi. Mikäli kylpeminen alkaa jossain vaiheessa riittää, niin Tallinna tarjoaa myös paljon muita mahdollisuuksia sekä hemmottelua. Tältä sivulta löydät tämän hetken parhaat kylpylälomat Tallinnassa, joten etsi niiden joukosta sinulle paras ratkaisu.

Nappaa edullinen kylpyläloma äkkilähtönä!

Kylpylälomat Tallinnassa alkaen vain 104€ / henkilö !

Kylpylälomalle on aina rentouttavaa lähteä ja se tuo aivan oman mausteensa Tallinnan lomaan. Vielä parempaa se on kun sen voi tehdä erittäin edullisesti äkkilähtö hintaan. Klikkaa itsellesi alapuolelta erittäin edullinen kylpyläloma

Kaikki kylpylälomat Tallinnassa

Alapuolelta löydät kaikki Tallinnan kylpylälomat, joista sinun on helppo valita sinulle mieluisin loma. Kylpylälomat vaihtelevat parista yöstä aina jopa viikkoon asti. Valitse siis sinulle sopiva loma ja varaa se itsellesi vaikka jo tänään.

Kylpyläloma 2 yötä

2 yön kylpyläloma on hyvä pieni irtiotto arjen askareista. Kylpylässä voit oman mielesi mukaan rentoutua vaikka puolihoidolla tai erilaisilla hieronnoilla. Valitsitpa minkälaisen paketin tahansa, niin rentoutumisesi on taattu. Älä siis enään aikaile vaan katso alapuolelta paras kylpyläloma itsellesi Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 131€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 104€ / henkilöVaraa tästä!

Kylpyläloma 3 yötä

Mikäli haluat ottaa hieman isomman hypyn arjen ulkopuolelle, niin 3 yön kylpylämatka Tallinnaan on loistava vaihtoehto. 3 yötä kylpylässä takaa sinulle useammankin hemmotteluhoidon ja herkullisen aterian. Mikäli vain aikataulusi antaa periksi, niin varaa samantien alapuolelta itsellesi mahtava kylpyläloma Tallinnassa.

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 153€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 194€ / henkilöVaraa tästä!

Kylpyläloma 4 yötä

4 yön kylpyläloma takaa kunnon rentoutumisen henkilölle kuin henkilölle. 5 päivän ajan ota iloirti valitsemastasi kylpylästäsi ja hemmottele itseäsi juuri oman mielesi mukaan. Viitenä päivänä ehdit myöskin ottaa kaiken irti Tallinnasta, jossa totisesti riittää tekemistä pidemmäksikin aikaan. Jos vain suinkin mahdollista, niin jokaisen tulisi jossain vaiheessa ottaa tälläinen irtautuminen arjesta. Valitse alapuolelta paras kylpyläloma sinulle!

MatkatoimistoHintaVaraa kylpyläloma
Alkaen vain 146€ / henkilöVaraa tästä!
Alkaen vain 184€ / henkilöVaraa tästä!

Pidemmät kylpylälomat

Mikäli haluat vieläkin pidempää rentoutumista kylpylälomalla, niin alapuolelta löydät sinulle sopivia vaihtoehtoja. Jokainen meistä varmasti viettää aikaa kylpylöissä niin paljon kuin vain mahdollista, mutta ajanpuute on monesti esteenä. Mikäli sinä olet kuitenkin se onnekas, jolla on aikaa hemmotella itseään, niin valitse alapuolelta itsellesi kylpyläloma. Pisimmät tarjolla olevat kylpylälomat tarjoavat sinulle jopa parin viikon rentoutumisen Tallinnassa.

MatkatoimistoLoman pituusHintaVaraa kylpyläloma
5 yötäAlkaen vain 324€ / henkilöVaraa tästä!
6 yötäAlkaen vain 392€ / henkilöVaraa tästä!
7 yötäAlkaen vain 418€ / henkilöVaraa tästä!
14 yötäAlkaen vain 701€ / henkilöVaraa tästä!
7 yötäAlkaen vain 414€ / henkilöVaraa tästä!

Miksi sinun tulisi harkita kylpylälomaa Tallinnassa?

Tallinnan kylpylät ovat loistava paikka rentoutumiseen sekä elämästä nauttimiseen.  Tallinna on niin lähellä ja sen kylpylät ovat sen verta Suomen vastaavia halvempia, että jokaisen tulisi ainakin kerran harkita kylpyläloman tekemistä Tallinnaan. Kylpyläloma voi tuoda aivan uutta puhtia arkeen ja saada sinut ainakin hetkeksi pois arjen ongelmista ja huolista.

Tallinnan kylpylät tarjoavat monenlaisia hoitoja erittäin siedättävin hinnoin. Lisäksi lähes kaikilla kylpylöillä on tarjonnassaan myös puoli- sekä täyshoito, jotka viimeistään takaavat täydellisen rentoutumisen. Kylpylässä voi myös kokeilla hoitoja, joita ei ennen ole kokeillutkaan ja tällä tavalla löytää uusia suosikkeja. Tallinnan kylpyläloman voi myös kätevästi yhdistää muihin Tallinnan aktiviteetteihin, sillä suurin osa Tallinnan kylpylöistä sijaitsee erittäin siedettävän matkan päässä Tallinnan keskustasta. Näin ollen mikäli sinulle on vain mahdollista, niin varaa itselle kylpyläloma Tallinnassa. Me voimme olla varmoja, että et tule pettymään tähän lomaasi.