Minkälaisen risteilyn Tallinnaan tahdot?

Reittimatka
Pelkkä risteily
Hotellimatka ( Hotelli + risteily )

Varaa hotelli ja vietä yötä Tallinnassa

Booking.com
Risteilyt Tallinnaan

Risteily on mitä maininoin tapa ottaa pieni irtiotto arjesta ja matka lahden toiselle puolelle. Tallinnan risteilyt ovat perinteisesti edullisia sekä tarjoavat hyvän mahdollisuuden piipahtaa Tallinnassa. Risteilyn voi valita oman mielensä mukaan joko pariksi päiväksi tai vaikka vain 22 tunniksi. Risteilyyn voi saada myös ylellisyyttä varaamalla esimerkiksi hienomman hytin itselleen. Me olemme listanneet alapuolelle kaikki Tallinnan risteilyt, joista sinun on helppo valita sinua eniten miellyttävä vaihtoehto. Tallinnaan lähtee useita risteilyjä päivässä, joten löydät varmasti sopivan risteilyn listaamistamme vaihtoehdoista!

Risteilyt Tallinnaan alkaen alle 10€ / henkilö

Äkkilähdöllä pääset nopeasti ja edullisesti risteilylle. Äkkilähdöistä saatat löytää todellisia helmiä, joilla risteilet edullisemmin kuin koskaan. Mikäli matkasi Tallinnaan on suunnitteilla lähipäiville, niin suosittelemme sinua tarkistamaan samantien kaikki äkkilöhtö risteilyt.

Yläpuolelta löytyvät risteilyt ovat 22 tunnin risteilyjä, joissa sinulla on 4 tuntia aikaa vierailla Tallinnassa. Mikäli haluat viettää enemmän aikaa maissa, niin voit valita myös jonkin seuraavista risteilyistä:

(11 tuntia maissa)

( 4 – 6 tuntia maissa)

Kaikki halvat risteilyt Tallinnaan

Alapuolelta löydät kaikki halvat risteilyt Talinnaan. Listaamistamme vaihtoehdoista sinun on helppo vertailla sinulle paras ja edullisin risteily.

22h Risteily Tallinnaan

22h risteily on erittäin suosittu sekä toiva tapa tehdä pikainen vierailu Tallinnassa ja siinä samalla rentoutua laivavalla.  22 tunnin risteilyllä sinulla on mahdollisuus vierailla 4 tuntia Tallinnassa eli aikaa on riittävästi tehdä suunnitellut ostokset ja palata laivaan. Varaa alapuolelta itsellesi samantien halpa 22h risteily Tallinnaan.

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa tästä
Baltic QueenAlkaen 5€Varaa tästä!
Baltic QueenAlkaen 57€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 14€Varaa tästä!

23h Päivä Tallinnassa risteily

23h Päivä Tallinnassa risteily tarjoaa helposti ja edullisesti yhden kokonaisen päivän Tallinnassa. 23 tunnin risteilyssä yövyt ensimmäisen yön laivassa ja näin sinulla on aamusta alkaen aikaa viettää koko päivä Tallinnassa ja palata illalla Helsinkiin. Tällainen risteily on hyvä vaihtoehto, kun haluat viettää usemman tunnin Tallinnassa. Varaa 23 tunnin risteily heti itsellesi alapuolelta.

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa risteily
Viking XPRSAlkaen 11€Varaa tästä!

Päiväristeily Tallinnaan – Vietä päivä Tallinnassa

Päiväristeily Tallinnaan on yksi suosituimmista riteilyistä, joilla tutustu rauhassa Tallinnaan useamman tunnin ajan. Tämän risteilyn avulla voit viettää kokonaisen päivän Tallinnassa ( 4 – 6 tuntia ). Päiväristeily on aina toimiva ratkaisu Tallinnassa vierailemiseen ja illaksi pääset nukkumaan omaan sänkyyn. Tarkista alapuolelta itsellesi halpa päivä risteily Tallinnaan.

MatkatoimistoLaivaHintaVaraa risteily
M/s FinlandiaAlkaen 19€Varaa tästä!
Viking XPRSAlkaen 12€Varaa tästä!
Tallink ShuttleAlkaen 14€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 10€Varaa tästä!
TallinkSiljan Star ja SuperstarAlkaen 24€Varaa tästä!
Silja EuropaAlkaen 14€Varaa tästä!

Mikä Tallinnan risteily minun tulisi valita?

Yläpuolla näit kaikki vaihtoehdot, joilla voit risteillä Tallinnaan. Mieleen saattakin tulla kysymys mikä risteily on minulle paras? Yksiselitteistä vastausta tähän ei kuitenkaan voida antaa, sillä paras risteily riippuu siitä mitä risteilyltäsi haluat.

 

Mikäli haluat vain piipahtaa Tallinnassa ja tehdä siinä samalla haluamasi ostokset, niin paras risteily sinulle on ehdottomasti Päiväristeily Tallinnaan. Mikäli mielessäsi taas on bileiden täytteinen risteily, niin 22 tunnin Baltic Queen risteily Tallinaan on varma valinta sinulle. Tälläkin risteilyllä sinun on mahdollista vierailla aamulla Tallinnassa mikäli tältä tuntuu.

Jos taas haluat viettää taasen pidemmän aikaa Tallinnassa kuitenkin varaamatta hotellia, niin 23 tunnin päiväristeily on kuin sinulle tehty. Tässä risteilyssä nukut ensimmäisen yön laivassa ja näin ollen sinulle jää useampi tunti vietettäväksi Tallinnassa ja säästät myös yhden hotelliyön.

Helsinki Tallinna vesireitti on yksi maailman vilkkaimmista, joten löydät varmasti sinulle sopivan risteilyn halumaltasi yhtiöltä. Tällä hetkellä Helsinki – Tallinna – Helsinki väliä liikennöivät muunmuassa seuraavat yhtiöt:

  • Viking Line
  • TallinkSilja
  • Eckerö
  • Linda Line

Tallinnaan risteily onkin halvempaa, nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan. Varaa siis itsellesi yksi viikonloppu vapaaksi ja suunta kohti Tallinnaa. Tallinnan matkat tarjoaa myös rutkasti lisätietoa Tallinnasta sekä Tallinnan risteilystä, jotta sinun matkustamisestasi tulisi helpompaa sekä edullisempaa.

Mikäli et ole vielä varma minkälainen matka sinun tulisi ostaa tai mitä kaikkea Tallinnassa voi tehdä, niin jatka selaamista sivuillamme ja tulet varmasti löytämään vastauksen jokaiseen kysymykseesi.

Mitä minun tulee muistaa matkustaessa Tallinnaan?

Tallinnaan matkustaminen on helppoa ja sinun ei tule huolehtia monestakaan asiasta. Tärkein asia on muistaa ottaa oma passi mukaan risteilylle. Passia ei monestikkaan tarkisteta, mutta Tallinnaan matkustaessa passi tulee kuitekin olla mukana sen varalta että sitä sinulta kysytään.

 

Mikäli olet ostamassa alkoholi- tai tupakkatuotteita Tallinnasta, niin suosittelemme sinua tutustumaan myös kyseisten tuotteiden tuontirajoituksiin ja näin pystyt välttämään ylimääräiset maksut.

Tallinnan risteily voi myöskin sisältää hieman luksusta, mikäli haluat ottaa enempi irti risteilystä. Luksusta saa helpoten varaamalla hieman ylellisemmän hytin itsellensä. Kalleimmat hytit saattavat sisältää jopa poreammeen. Luksusta saa myöskin panostamalla laivalla syömiseen. Laivojen buffetit ovat kuuluisia notkuvista pöydistään ja toinen toistaan herkullisimmista herkuista. Laivoilta löytyy myöskin ylellisiä ravintoloita, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Risteilyt sisältävät aina myöskin musiikkia sekä erilaisia ohjelmanumeroita. Voita aina tarkistaa ostamasi risteilyn ohjelman netistä. Sillon tällöin risteilyllä saattaa vierailla myöskin isompia artisteja, mutta kannattaa ottaa huomioon että nämä artistit myöskin nostavat risteilyn hintaa.

Miten voin risteillä edullisemmin?

Monesti kuulee että Tallinnan risteilyt ovat erittäin kalliita ja rahaa tuhlautuu niillä kohtuuttomasti. Omasta risteilystä voi kuitenkin tehdä huomattavasti halvemman muutamalla pienellä kikalla.

Ensimmäisenä voit säästää risteilystä vertaamalla edullisin risteily tämän sivun kautta. Risteilyjen hinnoissa on huomattavia eroja ja usein voit päästä risteilylle jopa 10€:lla kunhan vain valitset risteilyn tarjoajan sekä risteilyn päivämäärän fiksusti.

Säästät myöskin huomattavasti rahaa miettimällä hyttivalintaa risteilyllesi. Monilla risteilyillä ei ole pakko ottaa hyttiä tai voit vähintäänkin valita halvimman mahdollisen hytin ja näin säästää huomattavia summia.

Lisäksi aina puhutaan että laivalla ruoka on erittäin kallista ja se pitääkin paikkansa. Tästä syystä kannattaakin yrittää mahdollisuuksien mukaan syödä aina maissa ennen ja jälkeen risteilyn. Voit myös ottaa itsellesi jotain pientä purtavaa laivalle, jonka avulla selviät syömättä mitään suurempaa laivalla.

Laivalla on myöskin paljon erilaisia kioskeja, kauppoja sekä pelikoneita joihin saa monesti nopeasti upotettua useammankin euron. Vältä kiusausta, äläkä tuhlaa rahaasi ei välttämättömiin asioihin.

Lisäki risteilyille löytyy monesti edullisia lahjakortteja sekä muita alennuksia ja etuja, joiden avulla risteilysi hinnasta lähtee huomattava summa pois.

Risteilyn ei siis tarvitse välttämättä olla kovinkaan kallis, vaan Tallinnaan pääse myös budjettihinnalla.  Älä siis jätä Tallinan matkaasi tekemättä vain sen takia että joku kertoo sinulle risteilyjen olevan erittäin kalliita. Loppujen lopuksi vain sinun kulutusttottumuksesi tekevät risteilystäsi kalliin tai edullisen. Mieti siis mihin rahasi laivalla käytät.

Mitä vielä?

Olet nyt valmista matkustamaan Tallinnaan. Mikäli et jo valinnut itsellesi parasta risteilyä yläpuolelta, niin tee se nyt. Risteily on aina piristivä tapa rentoutua sekä vierailla Tallinnassa, joten unohda ensi viikonloppuna arjen murheet ja stressi sekä varaa itsellesi risteily Tallinnaan. Toivottavasti sivustomme auttoi sinutkin oikean risteilyn äärelle ja toivomme että vierailet sivustollamme myös jatkossa. Älä myöskään unoda tykätä sivustoamme Tallinnan Matkat facebookissa.