Lähde hotellimatkalle Tallinnaan

22 tunnin risteily Tallinnaan on yksi suosituimmista risteilyistä. Miksipä ei ole olisi, sillä 22h risteily on edullinen sekä helppo tapa vierailla Tallinnassa ja siinä samalla ottaa ilo irti risteilyn riemuista. Alapuolelta löydät meidän ehdottomat suosittukset edullisen ja vaivattoman risteilyn toteuttamiseen. Valitse niistä, sinulle sopiva 22 tunnin risteily Tallinnaan ja lähde risteilemään!

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen vain 10€Varaa tästä!
Hinta alkaen vain 10€Varaa tästä!

Kaikkiin 2 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Valitsemasi risteily Helsinki – Tallinna – Helsinki

Valitsemasi hytti koko matkan ajaksi

4 tunnin vierailu Tallinnassa

22 tunnin risteily Tallinnaan – Mitä kaikkea laivalla voi tehdä?

22h risteily Tallinnaan on mahtava tapa oottaa pieni irtiotto arjesta ja tempautua risteilytunnelmaan. 22 tunnin risteilyllä lähdet risteilemään illansuussa. Näin ollen sinulla on koko ilta aikaa nauttia laivan tarjoamista palveluista oman mielesi mukaan.  Yövyt laivassa valitsemassasi hytissä ja aamu kahdeksalta sinun on mahdollista vierailla 4 tunnin ajan Tallinnassa. Neljässä tunnissa kerkeä käymässä tekemässä kaikki tarvittavat ostokset ja palata hymyssä suin niiden kanssa laivaan. Illalla pääset jo takaisin nukkumaan omaan sänkyyysi.

Yllä oleviin matkoihin sinun on mahdollisuus ostaa lisäpalveluna kuljetus terminaaliin ympäri Suomen. Näin matkan tekeminen on erittäin helppoa, sinun tulee vain hypätä bussin kyytiin ja 22 tunnin risteilysi voi alkaa.

22 tunnin risteilyt Tallinnaan ovat aina viihdettä täynnä aina meritansseista suosittuihin artisteihin. Tarkemman ohjelman näet aina TallinkSiljan kotisivujen kautta.

Laivalla voit viihtyä monella tavalla, sillä palveluita riittää kaikenikäisille. Voit vierailla laivan lukemattomissa pubeissa, ravintoiloissa tai vaikkapa tehdä ostoksia edullisesti Tax Free myymälässä. Lisäksi voit nauttia laivan kuuluisasta buffetista, josta löytyy syömistä moneen eri nälkään.

Voit myöskin pistää tanssiksi diskossa tai hieman rauhallisemmassa tassiravintolassa. Mahdollisuudet ovat erittäin laajat ja risteilyn huipentaa Tallinnassa vierailu aamulla. 22 tunnin risteily on täynnä viihdettä ja menoa, joten tylsää sinulla ei tule olemaan minään hetkenä.

Laivana 22h risteilyllä toimii TallinkSiljan Baltic Queen, joka on nykyaikainen alus jolla Helsinki – Tallinna – Helsinki väli taittuu nopeasti ja varmasti. Kyseessä on TallinkSiljan uusin risteilijä, joka valmistui vuonna 2009 eli mikäli et ole vielä käynnyt tarkistamassa tätä uutukaista, niin nyt viimeistään on aika lähteä risteilemään 22 tunniksi.

22 tunnin risteily Tallinnaan tarjous!

Vain 10€

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Nauti risteilyn tarjoamista artisteista ja muista esityksistä!

Pyydä risteilylle bussikuljetus mistäpäin tahansa Suomea!

Tee ostoksia laivan lukemattomissa kaupoissa sekä aamulla maissa Tallinnassa!

Laivalla voit nauttia herkullisia ruokia joko buffetissa tai monissa laivan ravintoloissa!

Voit lähteä risteilemään vuoden jokaisena päivänä!