23 tunnin risteily Tallinnaan

23 tunnin risteily on loistava valinta,kun haluat viettää hieman pidemmän aikaa Tallinnassa. Risteilyllä nukut ensimmäisen yön valitsemassasi hytissä ja heti aamusta pääset Tallinnaan ostoksille. Katso alapuolelta sinulle mieleisin 23 tunnin risteily Tallinnaan.

MatkatoimistoHintaVaraa tästä
Hinta alkaen vain 11€Varaa tästä!

Kaikkiin 2 yön hotellimatkoihin kuuluu hintaan:

Valitsemasi risteily Helsinki – Tallinna – Helsinki

Valitsemasi hytti koko matkan ajaksi

Koko päivän vierailu Tallinnassa

23 tunnin risteily Tallinnaan – Mitä minun tulee tietää?

23 tunnin risteilylle pääset lähes joka päivä ( lauantaisin ei ) klo 21:30 sekä sunnuntaisin klo 20:00. Lähtöpaikkana toimii Helsinki. 23 tunnin risteilyllä sinulla on rutkasti enempi aikaa Tallinnassa kuin esimerkiksi 22 tunnin risteilyllä. Tallinnassa voit tutustua paikallisiin nähtävyyksiin tai shoppailla edullisella hintasolla. Lisäksi voit herkutella edullisesti Tallinnan tasokkaissa ravintoloissa. Päätitpä tehdä mitä tahansa, niin Tallinnas tarjoaa sinulle aina jotain tekemistä.

23 tunnin risteily suoritetaann Viking XPRS aluksella ja ota huomioon, että tällä risteilyllä sinun tulee poistua matkatavaroidesi kanssa laivasta viimeistään klo 07:30. Laivalla voit nauttia aamupalan sekä illalla illallisen.

Mikäli olet varannut matkallesi tilausajon, niin pääset bussin kyydillä keskustaan sekä paikalliseen kauppakeskukseen ja takaisin.

23 tunnin risteily on siinä mielessä hyvä ratakaisu, että sinulla on runsaasti aikaa Tallinnassa. Näin ollen sinun ei täydy kiirehtiä kokoajan paikasta toiseen.

23 tunnin risteily Tallinnaan tarjous!

Vain 11€

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Viihdy laivalla huippuartistien avulla!

Voit ostaa kuljetuksen satamaan ympäri Suomen!

Laivalta ja Tallinnasta löydät lukemattomia putiikkeja ja kauppoja. joissa voit suorittaa ostoksia!

Herkuttele laivalla ja maissa Tallinnassa!

Risteilylle pääsee jokaisena viikon päivänä!