Päiväristeily Tallinnaan

Päiväristeily on loistava tapa viettää päivä Tallinnassa ja myöhemmin illalla palata takaisin Suomeen. Päivä risteily on edullinen sekä rento tapa käydä esimerkiksi ostoksilla Tallinnassa. Riippuen valitsemastasi päiväristeilystä sinulla on 4 – 8 tuntia aikaa viettää päivä Tallinnassa. Valitse alapuolelta sinulle mieluisin vaihtoehto päiväristeilyksi ja lähde Tallinnaan!

MatkatoimistoLaivaMaissaoloaikaHintaVaraa tästä
TallinkSiljan Star ja SuperstarNoin 6hHinta alkaen vain 24€Varaa tästä!
Silja EuropaNoin 5hHinta alkaen vain 14€Varaa tästä!
Viking XPRSNoin 4hHinta alkaen vain 14€Varaa tästä!
Tallink ShuttleNoin 6hHinta alkaen vain 10€Varaa tästä!
Silja EuropaNoin 5hHinta alkaen vain 9€Varaa tästä!

Mitä Tallinnan päiväristeilyn hintaan kuuluu?

Valitsemasi risteily Helsinki – Tallinna – Helsinki

4 – 6 tunnin vierailu Tallinnassa

Miksi valita päiväristeily Tallinnaan?

Päiväristeily on loistava tapa vierailla pikaisesti Tallinnassa. Monia meistä ei välttämättä kiinnosta viettää yötä laivalla, vaan ainoastaan käydä vierailemassa Tallinnassa. Tähän tarkoitukseen onkin luotu päivä Tallinnassa risteilyt. Nimensä mukaisesti tälläisellä risteilyllä lähdet aamulla Tallinnaan, vietät siellä päivän ja illalla palaat takaisin Helsinkiin. Riippuen valitsemastasi risteilystä vietät 4 – 6 tuntia Tallinnassa. Se on sopiva aika tehdä haluttuja ostoksia tai vaikkapa käydä päivällisellä Tallinnan kuuluisissa ravintoloissa. Tässä ajassa kerkeät myöskin vierailla jossakin Tallinnan museossa tai tutkia Vanhankaupungin kapeita katuja. Mahdollisuuksia on monia, sillä satamasta siirryt nopeasti keskustaa kävellen, taksilla tai vaikkapa etukäteen varaamallasi kuljetuksella.

Viettettyäsi päivän Tallinnassa palaat kätevästi jo samana iltana Helsinkiin. Päivä Tallinnassa risteily onkin rentouttava tapa viettää viikonloppua tai vapaapäivää. Mikäli sinua kuitenkin kiinnostaa risteillä pidemmän kaavan mukaan ja yöpyä yksi yö laivassa, niin voit harkita myöskin 23h sekä 22h risteilyä. Kyseisillä risteilyillä vietät 1. illan ja yön laivassa ja aamulla voit vierailla 4 tunnin ajan Tallinnassa.

Tallinnassa voi viettää päivän monella eri tapaa ja sinä valitse miten juuri sinä päiväsi vietät. Tästä syystä päiväristeily Tallinnaan on erinomainen tapa tuoda hieman piristystä arkeen. Kukapa ei nauttisi pikaisesta vierailusta Suomenlahden toisella puolen. Tallinna on jo vuosia kiehtonut suomalaisia monista eri syistä, joten hyppää sinäkin laivan kyytiin suuntana Tallinna.

Me toivomme, että yläpuolelta löytyvän taulukon avulla onnistut helposti vertailemaan itsellesi edullisen sekä vaivattoman matkan Tallinnaan. Sivuiltamme löytyy myös paljon muunlaisia matkoja Tallinnaan, joten jo et ole vielä varma haluatko kenties viettää hieman enemmänkin aikaa Tallinnassa, niin voit selailla sivustoamme ja löytää myös muita matkapaketteja. Mikäli taas aika ei anna periksi tällä kertaa pidempään matkaan, niin varaa yläpuolelta itsellesi päiväristeily Tallinnaan.

Me toivomme, että Tallinnan matkastasi tulee ikimuistoinen ja että seuraavan Tallinnan matkan osuessa kohdallesi löydät uudellleen sivustollemme. Me haluamme auttaa kaikin mahdollisin tavoin Tallinnaan matkustavia, joten mikäli koet tarjoammamme informaation hyödylliseksi tykkää meistä myös Facebookissa.

Päivä Tallinnassa risteily tarjous!

Vain 9€

Lähde Tallinnaan edullisemmin kuin koskaan!

Matkusta nopeasti Tallinnaan!

Voit pyytää halutessasi kuljetuksen satamaan ympäri Suomen!

Sinulla on 4 -8 tuntia aikaa tehdä haluamasi ostokset Tallinnassa!

Vieraile Tallinnan tasokkaissa ravintoloissa tai nauti laivan ruokatarjonnasta!

Päivä Tallinnassa risteilyn voit toteuttaa vuoden jokaisena päivänä!